Therapie

Inzicht, verwerking, verandering en groei

We kennen allemaal onze uitdagingen, tegenslagen en moeilijke momenten in ons leven. Soms blijven vervelende gebeurtenissen, gedachten en gevoelens ons achtervolgen. Hoe ga je om met de pijn, frustraties, angsten, somberheid, verwarring, relatieproblemen, stress, levensvragen of somatische klachten die je levenspad doorkruisen? Integratieve therapie kan je ondersteunen om je balans weer te vinden en de draad van je leven weer op te pakken.

Uitgangspunt is precies die vorm van begeleiding te bieden die aansluit bij jou. Binnen de Integratieve psychotherapie wordt de mens gezien als één geheel; gedrag, emoties, denken, lichaam, spiritualiteit en sociale omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar ook.

Vergoeding

Vele zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de therapie. Op de website van de VIT en de RBNG vindt u een lijst van verzekeraars. Als u contact op neemt met uw zorgverzekeraar over de vergoedingsmogelijkheden heeft u onderstaande gegegevens nodig. Marjan de Haan is lid van:

  • de beroepsvereniging voor Integraal Therapeuten (VIT). Code: 377.10.A.
  • de beroepsvereniging RBNG (Registertherapeut). Code: 103035R.
  • Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland.
  • AGB code: 90040947
  • AGB praktijkcode : 90064446

Wakker therapie staat vermeld in de zorggids van VGZ, IZZ, IZA en UVIT.

Kosten sessie:

Intake (1 uur): EUR 108,00

Reguliere sessie (45 minuten): EUR 88,00

Telefonisch consult: prijs per gespreksminuten

Klik hier als je meer wilt weten over
– Integratieve therapie
Onze werkwijze
– Klachteninformatie